Rss Feed

Televizoare 6d in autobuzele de capitala (pamflet)

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Capitalei, domnul Dorin Pornescu, Bucurestiul va beneficia, incepand cu prima zi a Campionatului Mondial de Fotbal, de peste 1000 de autobuze dotate cu televizoare 6D, menite sa distraga atentia populatiei de la caldura de afara sau situatia de rahat. Din pacate ele nu vor mai dispune si de aer conditionat pentru ca cineva, nu se precizeaza cine, l-a lasat deschis toata iarna iar acum s-a consumat.


"Suntem convinsi ca oamenii o sa se descurce si fara aer conditionat. Sa deschida geamul daca nu le convine sau sa-si aduca de-acasa. Televiziunea 6D e viitorul acum. Va garantez ca daca pornim toate cele sase televizoare dintr-un autobuz, in acelasi timp, n-o sa mai respire nimeni," a declarat reporterilor nostri domnul Pornescu, amenintandu-i cu dintii sai de castor bolnav de gigantism.

Dispuse in cerc indian, televizoarele vor asigura o experienta a calatoriei rar intalnita pentru cetateanul de rand din Romania furnizand atat stimuli vizuali, cat si auditiv, olfactivi, homeopatici, gustativi sau rotativi.

"Pe scurt televizoarele astea te stropesc. Iti baga in gura. Iti dau sa mirosi adevarul. Iti baga mana in buzunar sau daca nu te deranejaza pe fund. O sa fie grozav o sa vedeti."

"Cred ca sunt o idee super buna," crede Grigore B. din Cartierul Agrigol Ilfov. "De multe ori cand merg cu autobuzul ma plictisesc doar dojenind tinerii sa nu mai stea jos, facand scandal ca e curent si ma trage sau facand politica cu voce tare. Sper din suflet sa dea si niste filme mai vechi cu Domul Tovaras Nicolae Ceausescu, ca tare mai imi placea de dansul 3D."

De asemenea, doamna Magdalena din Aparatori este de parere ca televizoarele sunt un lucru bun. "E bine maica. E un lucru bun pe care l-a facut pentru noi domnul Presedinte Ion Iliescu si domnu Petre Roman. Nu stiu io prea bine cum e cu "sase de" asta, dar e bine. Sase de ce?

Concentrate initial pe transmisia Campionatului Mondial de Fotbal, unde Romania are sanse reale sa joace bine, in 2014, televizoarelor 6D vor difuza apoi emisiuni educativa, filme artistice, Saptamana rechinilor, ziua mondiala a spalatului la sub-brat si desigur filme porno cu violuri, pentru cetatenii care circula cu RATB-ul dupa ora 23.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu